SECCIÓ EXCURSIONISTA


SECCIÓ EXCURSIONISTA

DESEMBRE - 2013

02 - DE CALA PI A CAP BLANC – MARINA DE LLUCMAJOR (MALLORCA)
Per a la segona sortida d'aquesta temporada ens encaminam cap a la zona verge de Sa Marina de Llucmajor, per fer la ruta del petit port de pescadors de Cala Pi fins al far de Cap Blanc.

La ruta comença a unes escales a la roca just darrere els escars de Cala Pi, guanyant ràpidament altura fins a la part alta dels penya-segats. Sempre seguint la línia de la costa, continuam el camí que després de dues petites desviacions per superar dues petites torrenteres, va guanyant lleugerament altura amb la línia de costa.

Travessam un primer portell i seguim bordejant la costa. A distància ja podem divisar l'antiga torre de vigilància situada devora el far del Cap Blanc.

Arribam a una altra paret de separació de finques, aquesta amb un cartell un poc amenaçador.Com sabem que aquestes instal·lacions militars ja estan abandonades, a l'espera que se regalin a alguna empresa turística que exploti aquest lloc privilegiat, no feim cas a l'advertència, i seguim el camí que ens deixa en una de les poques torres de vigilància a les que es pot accedir.

Des de la torre, agafant un camí cap a l'interior, arribam en pocs minuts al far del Cap Blanc, on ens aturam a fer una berenada abans de tornar a fer el camí en sentit invers.
Pep Punkie


Aquest grup recolza les activitats de la
Unió de Grups Excursionistes Llibertàris